Sinds maandag 13 mei 2019 zijn wij een stichting. Per 7 juli 2020 zijn wij nu ook officieel een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Als een ANBI zijn wij een officieel erkend goed doel. Bedrijven en particulieren kunnen dan met belastingvoordeel aan ons doneren. Dit helpt ons om sponsors aan te trekken, en zo geld in te zamelen om onze dojo’s zo goed mogelijk te kunnen organiseren om zoveel mogelijk kinderen op de zondagmiddagen hun talent voor techniek en programmeren te laten ontdekken! En hen natuurlijk een geweldig leuke ervaring te geven!

Sinds 2019 worden wij gesponsord door Aster ICT, wat onder meer tot 7 nieuwe goede leenlaptops heeft geleid. Daardoor konden wij onze oude Windows XP laptops eindelijk achter in de kast leggen ­čśë. Hun algemeen directeur, Richard Vermeer, is ook onze secretaris. Door zijn inspanningen zijn wij nu een ANBI stichting; dank daarvoor!