Tijdelijk geen CoderDojo i.v.m. het Coronavirus (#2)

We leven even in een uitzonderlijke tijd door het Coronavirus. Dit virus is meer dan “gewoon een griepje”, omdat het zich zo uitzonderlijk snel kan verspreiden. Er zijn zelfs mensen besmet in een bus die zijn ingestapt nadat een Corona patiënt de bus al had verlaten! Het gevaar hiervan is dat de medische zorg niet de benodigde capaciteit heeft om de strijd tegen het virus aan te gaan. Daarom is helaas de enige mogelijkheid om de verspreiding van het virus te remmen door mensen sociaal te isoleren.

Nu dat ook de basisscholen weer sluiten, volgen wij dit voorbeeld door ook tot in ieder geval 19 januari geen fysieke dojo’s meer te organiseren.

Lees ook de maatregelen van de rijksoverheid.

 

Virtuele dojo’s

Wist je dat er tegenwoordig ook virtuele dojo’s bestaan!? Dojo’s in heel Nederland organiseren deze online per onderwerp. Zo kun je, waar je ook in Nederland woont, inschrijven op één onderwerp en zo, veilig vanaf huis, meedoen met zo’n online dojo! Je vind deze allemaal op: https://coderdojo.nl/online.

 

Thuis aan de slag!

Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf thuis aan de slag!

Wij hebben hier een groot aantal suggesties voor jou op een rijtje gezet:

 

Corona houd mij niet tegen, en ik ga thuis gewoon lekker verder!

Voor hulp mag je ons altijd mailen. Wij helpen je graag verder!