Hallo ninja’s (=kinderen) en ouders!

Nu dat de zomervakantie weer ten einde is gekomen, zal CoderDojo Alphen aan den Rijn weer gaan beginnen. En we hebben grootse plannen.

Onze toekomstvisie is “Samen” — ons doel is om ninja’s meer te gaan helpen om elkaar te vinden, en daarmee een saamhorige club te creëren. Een plek om gelijkgestemden te ontmoeten, vrienden te maken, en samen met én van elkaar te leren.


Eerstvolgende dojo: zondag 11 september

Onze heropening is 11 september. In onze nieuwe opzet breken we het ijs met spellen vooraf en tussendoor, zodat ninja’s elkaar leren kennen, en daardoor ook bij het computeren elkaar meer zullen gaan opzoeken.

(Let op: ditmaal op zondagochtend ivm beschikbaarheid mentoren.)

  • 10:00 – 10:15 ontvangst met spel
  • 10:15 begin dojo –> computer
  • 11:00 pauze (drinken + koekje) en speluitleg
  • 11:10 spelactiviteit
  • 11:45 computer
  • 12:30 show-and-tell
  • 12:45 naar huis

Inschrijvenhttps://zen.coderdojo.com/dojos/nl/alphen-aan-den-rijn/alphen-aan-den-rijn


Peiling: wanneer onze dojo’s organiseren?

image.png

Na inmiddels zo’n 4½ jaar CoderDojo in Alphen aan den Rijn, willen wij graag opnieuw evalueren wanneer het beste moment is om onze dojo’s te organiseren. Kunt u voor ons deze enquête bestaande uit slechts 1 vraag invullen? Alvast bedankt!

Enquêtehttps://forms.gle/pv4LWL8k4QYVCUPZ9
Afhankelijk van het resultaat van deze enquête, plannen wij de volgende dojo’s in.


Toekomstplannen

Wij werken aan een vernieuwde website, en plannen daarmee direct een eenvoudiger eigen inschrijfsysteem te gaan maken. We zijn FocusDojo’s aan het bedenken, en breiden ons “assortiment” uit met nieuwe coole dingen om te leren maken. En… we hebben nog meer verrassingen in petto!

image.png

Tot bij de dojo’s!

— Kevin, namens alle mentoren.